Kennismaken

Wil jij weten of je past bij Poort Lyceum? Kom kennismaken! Hieronder vind je een overzicht van alle mogelijkheden om Poort Lyceum te bezoeken. Als je langs wilt komen voor een van de expeditiemiddagen of de masterclass O&O dan kun je je HIER aanmelden!

Open Avond

Op donderdag 3 november 2022 vindt onze Open Avond plaats. We geven dan informatie over onze school en ons onderwijs.

Expeditiemiddag 1

Wil je weten hoe het is om bij ons naar school te gaan? Schrijf je dan in voor een van onze expeditiemiddagen. Tijdens die middagen volg je een paar lessen, welke dat zijn houden we nog even geheim. De data van de expeditiemiddagen voor schooljaar 2022-2023 zijn woensdag 9 november 2022 en woensdag 22 februari 2023. Beide middagen starten om 14.00 uur en eindigen ongeveer om 16.30 uur.

O&O Masterclass 1

Voor havo en vwo leerlingen!! Je werkt bij O&O niet uit een boek, maar aan een echte opdracht van een bedrijf, ziekenhuis of van bijvoorbeeld de gemeente. 8 weken lang ga je met een team van 4 leerlingen op zoek naar oplossingen, antwoorden of goede ideeën en ontwerpen voor je opdrachtgever. Ondertussen leer je samenwerken, plannen, bedrijfsmatig en doelgericht werken en maak je kennis met moderne technieken zoals lasersnijden en 3D printen. Het is leuk om te doen, en doordat je al vroeg goed wordt in samenwerken, presenteren, creatief nadenken en andere competenties word je later ook nog eens succesvoller in studie en werk! Geïnteresseerd? Meld je aan voor de masterclass (van 14.00-16.00). We kijken er naar uit je te zien bij O&O!

Open Huis

Poort Lyceum wil jou graag laten kennismaken met onze school. Op Poort Lyceum geven we onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau. Tijdens het Open Huis staat onze school open voor ouders en leerlingen van groep 7 en 8. De school is in bedrijf en je kunt bij verschillende vakken een kijkje nemen. Het eerstvolgende Open Huis is op zaterdag 18 februari 2023 van 10:00 tot 13:00 uur.

Expeditiemiddag 2

Masterclass O&O 2

Inschrijven op Poort Lyceum

Genoeg ambitie!?

Wacht dan niet langer, schrijf je direct in en start met het ontdekken en ontwikkelen van jouw talent.

Binnenkort gaan de aanmeldingen voor leerjaar 1 digitaal, ouders worden hierover geïnformeerd via de basisschool.

Inschrijfformulieren leerjaar 2 en hoger zijn op de volgende wijze te verkrijgen:

• aanvragen per telefoon, 036 – 845 23 00
• op de Open Avond of het Open Huis
(Het inschrijfformulier komt z.s.m. beschikbaar op de website)

(Check goed het plaatsingsbeleid voor een volledige én goede aanmelding)

Je hebt vast alle video's op onze site al bekeken. Kijk ook zeker deze, zeer informatieve video even. Duurt iets langer, maar echt de moeite waard!!