Kennismaken

Wil jij weten of je past bij Poort Lyceum? Kom kennismaken! Hieronder vind je een overzicht van alle mogelijkheden om Poort Lyceum te bezoeken. Als je langs wilt komen voor een van de expeditiemiddagen of de masterclass O&O dan kun je je HIER aanmelden!

2 maart

Masterclass O&O

Ben jij iemand die van creativiteit, nieuwe ideeën en echte projecten houdt én een havo/vwo of vwo advies hebt? Dan is het vak Onderzoeken en Ontwerpen (O&O) iets voor jou! Bij O&O leer je allerlei dingen die handig zijn voor later, zoals 3D printen, samenwerken, ontwerpen, bouwen, en hoe je iets goed presenteert aan een opdrachtgever. Poort Lyceum biedt het vak O&O aan voor de vwo-leerling die meer wil. Het is één van de meest waardevolle vakken op je diploma. Geïnteresseerd? Geef je hier op voor de masterclass O&O, op woensdag 2 maart van 14.00 tot 16.00 uur. 

9 februari

Expeditiemiddag

Wegens overweldigende aanmeldingen voor onze expeditiemiddag -waar we natuurlijk heel blij mee zijn- van 16 februari, hebben we besloten een extra middag te organiseren op woensdag 9 februari van 14.00 tot 16.30 uur. Update: wegens de grote hoeveelheid aanmeldingen is ook deze inschrijving gesloten. Stuur een mailtje naar poortlyceum@hetbaken.nl als je achter het net gevist hebt en alsnog een keertje onze school wilt zien.

12 februari

Open Huis

Poort Lyceum wil jou graag laten kennismaken met onze school. Op Poort Lyceum geven we onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau. Het Open Huis is op zaterdag 12 februari 2022 van 10:00 tot 13:00 uur. Schrijf je hier in voor ons Open Huis Update: vanwege de overweldigende hoeveelheid aanmeldingen hebben we een extra ronde toegevoegd aan ons Open Huis. Zien we je de 12e!? Tot dan!

Inschrijven op Poort Lyceum

Genoeg ambitie!?

Wacht dan niet langer, schrijf je direct in en start met het ontdekken en ontwikkelen van jouw talent.

Inschrijfformulieren leerjaar 1 zijn op de volgende wijze te verkrijgen:

• aanvragen per telefoon, 036 – 845 23 00
• ophalen bij de receptie van de betreffende school of
• via deze link: Aanmeldingsformulier 2022-2023 (PDF)
• op de Informatieavond of Open Huis

(Check goed het plaatsingbeleid voor een volledig én goede aanmelding)

Je hebt vast alle video's op onze site al bekeken. Kijk ook zeker deze, zeer informatieve video even. Duurt iets langer, maar echt de moeite waard!!