Kennismaken

Wil jij weten of je past bij Poort Lyceum? Kom kennismaken! Hieronder vind je een overzicht van alle mogelijkheden om Poort Lyceum te bezoeken. Als je langs wilt komen voor een van de expeditiemiddagen dan kun je je aanmelden op het formulier op deze pagina.

2 december

Informatieavond

We willen niets liever dan je onze school laten zien maar helaas zijn we, naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag, genoodzaakt onze Open Avond van donderdag 2 december te annuleren. We willen je het liefst op school uit kunnen nodigen, daarom wachten we de volgende persconferentie even af. Mocht die nog geen ruimte bieden voor dat bezoek, dan gaan we voor een alternatief. Via de site houden we je op de hoogte!!

8 december

Expeditiemiddag

We balen er enorm van, maar helaas kunnen we onze expeditiemiddag niet door laten gaan. We willen niets liever dan je onze school laten zien, want daar zijn we super trots op, maar Corona gooit op dit moment roet in het eten. We gaan zeker een nieuw moment plannen, want we willen je sowieso ontmoeten. We wachten de volgende persconferentie even af en hopelijk zien we elkaar dan snel. Houd de site en onze insta in de gaten!

12 februari

Open Huis

Poort Lyceum wil jou graag laten kennismaken met onze school. Op Poort Lyceum geven we onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau. Het Open Huis is op zaterdag 12 februari 2022 van 10:00 tot 13:00 uur.

16 februari

Expeditiemiddag

We willen jou graag de gelegenheid geven om onze school in bedrijf te zien, anders dan tijdens ons ‘Open Huis’. We hebben daarom voor jou een expeditie bedacht. Meld je aan voor een van de data! De expeditiemiddag is op woensdag 16 februari 2022 van 14:00 tot 16:30 uur.

Ja, ik wil me graag aanmelden voor:

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
We sturen een bevestiging van je aanmelding naar dit e-mailadres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inschrijven

Genoeg ambitie?

Wacht dan niet langer, schrijf je direct in en start met het ontdekken en ontwikkelen van jouw talent.

Inschrijfformulieren leerjaar 1 zijn op de volgende wijze te verkrijgen:

• aanvragen per telefoon, 036 – 845 23 00
• ophalen bij de receptie van de betreffende school of
• via deze link: Aanmeldformulier 2022-2023 (PDF)
• op de Informatieavond of Open Huis